Transfermarkt LIVE: Losada weg bij Beerschot, toptransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Losada weg bij Beerschot, toptransfer bij Club Brugge?
Vrijdag 15 januari 2021 - 19:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Hernan Losada is topkandidaat om de nieuwe trainer van DC United te worden. De Amerikaanse club ziet in de Argentijn van Beerschot zijn gedroomde nieuwe T1.

*Club Brugge maakt werk van een volgende toptransfer. Simon Deli staat op een zucht van een overstap naar Fenerbahçe. De Turken willen 4 miljoen euro betalen.

*Siebe Schrijvers trekt van Club Brugge naar OHL, het gaat om een definitieve transfer.

*Volgens Engelse bronnen zou Simon Mignolet nog altijd terug kunnen naar de Premier League, er is interesse van enkele clubs.

*Antwerp mikt naast Mile Svilar (21, Benfica) en Ruud Boffin (33, Antalyaspor) ook op Ortwin De Wolf (23, Eupen) als nieuwe doelman.

*Anderlecht huurt Majeed Ashimeru van Red Bull Salzburg, maar heeft ook een aankoopoptie voor 2,5 miljoen euro, die het normaal zal lichten.

*Mohammed Dauda ziet zijn contract bij Anderlecht verlengd tot 2023 met een optie tot 2024.

*Zowel Club Brugge als KRC Genk azen volgens turkse bronnen immers op de 17-jarige Ömer Faruk Beyaz, aan het einde van het seizoen transfervrij op te pikken bij Fenerbahçe.

Poll: Moet Club het contract van Mignolet openbreken zodat hij zeker blijft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024