'Hernan Losada mogelijk per direct weg bij Beerschot'

'Hernan Losada mogelijk per direct weg bij Beerschot'
Vrijdag 15 januari 2021 - 12:30   I   door Redactie

Succes heeft ook een keerzijde. Dat weet Beerschot sinds dit seizoen als geen ander. Sterkhouders Holzhauser en Tissoudali worden van alle kanten aan de mouw getrokken, net als Hernan Losada.

De Beerschot-trainer ligt dan wel nog twee seizoenen onder contract, als er met geld gezwaaid wordt kan een overeenkomst snel in de vuilbak belanden. Dat bevestigde Losada eerder al bij SudPresse. "Het kan natuurlijk snel gaan. Een Belgische topclub zou alvast een mooie volgende stap zijn. Daarna droom ik van de Spaanse competitie."

En waarom niet van de Amerikaanse competitie? Losada is altijd al een gobetrotter geweest en zou zo toch ietsje dichter bij zijn thuisland Argentinië zijn. The Washington Post weet immers dat DC United, de club van ex-Beerschot-speler Frédéric Brillant wel wat ziet in Losada.

Bovenaan verlanglijstje

Meer zelfs, Losada zou helemaal bovenaan het verlanglijstje staan. Als hij wil zou hij al per direct de overstap kunnen maken, want DC United zit sinds het ontslag van de vorige trainer al sind oktober zonder. De bal ligt dus in het kamp van Losada.

Poll: Wat moet volgens u de volgende stap zijn voor Losada?

TAGS  I  Beerschot  I  DC United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024