Hernan Losada op ramkoers met spelersgroep: "Te negatief"

Hernan Losada op ramkoers met spelersgroep:
Zaterdag 16 januari 2021 - 09:30   I   door Redactie

De interesse van het Amerikaanse DC United voor Hernan Losada heeft heel wat losgemaakt bij Beerschot. In die mate dat een vertrek wel eens heel nabij zou kunnen zijn.

Bij Beerschot vielen ze uit de lucht toen de Washington Post meldde dat Losada bovenaan het verlanglijstje van DC United staat. "Als er iets van aan is, zal Hernan wel naar zijn werkgever stappen, maar tot nu toe hebben we daarover nog geen enkel gesprek gehad", aldus voorzitter Francis Vrancken in Het Laatste Nieuws

De krant weet echter dat een vertrek heel goed mogelijk is en haalt daarbij aan dat Losada en de spelersgroep op ramkoers liggen: "We horen de jongste weken alsmaar vaker dat er ruis is komen te zitten op de lijn tussen Losada en zijn kleedkamer. Een deel van de spelersgroep heeft naar verluidt moeite met Losada's coachingstijl, die als te negatief wordt ervaren."

Vlucht vooruit

En Het Laatste Nieuws gaat nog verder. "De factor geld heeft al veel mensen snel van mening doen veranderen en de MLS heeft wel iets. Ten slotte is er de vaststelling dat de lat intussen erg hoog is komen te liggen voor Beerschot. Beter doen dan in 2020 wordt dit jaar bijzonder moeilijk. En als je dan de kans krijgt om de vlucht vooruit te nemen..."

Poll: Zal Hernan Losada bij Beerschot blijven?

TAGS  I  Beerschot  I  DC United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024