'Diaby moet deze Belgische topclub verzekeren van play-offs'

'Diaby moet deze Belgische topclub verzekeren van play-offs'
Zaterdag 16 januari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Abdoulay Diaby, overbodig bij Sporting Lissabon, staat steeds dichter bij een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Zelf wil hij terugkeren naar Club, maar het wordt wellicht een andere ploeg.

Spaanse media weten al langer dat Club Brugge, AA Gent en Antwerp jacht maken op Diaby. De gewezen topschutter mag/moet deze wintermercato vertrekken bij Sporting Lissabon en hoopt daar ook op. Een terugkeer naar België ziet hij als een mooie kans om zijn carrière te herlanceren, een comeback bij Club als ideaal.

Maar het ziet er naar uit dat het wel eens Antwerp zou kunnen worden. Met Frank Vercauteren aan het roer willen voorzitter Paul Gheysens en Sportief manager Luciano D'Onofrio immers de top van het Belgische voetbal bestormen. 

Top vier

"Antwerp is een club die de ambitie heeft om op een dág kampioen te worden. Dat moet nú niet", aldus D'Onofrio in een dubbelinterview met Gheysens in Het Laatste Nieuws. Gheysens: "Het enige wat dit seizoen moet, is de top vier halen."

En daar zou dan Diaby voor moeten zorgen. Portugese bronnen bevestigen immers dat Antwerp op het punt staat om de pocketspits weg te halen bij Sporting Lissabon. Niet onlogisch, gezien D'Onofrio de Portugese markt als zijn broekzak kent.

Poll: Kan Diaby Antwerp van de play-offs verzekeren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Sporting Lissabon

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024