'Yaremchuk weg bij AA Gent voor 20 miljoen euro'

'Yaremchuk weg bij AA Gent voor 20 miljoen euro'
Zaterdag 16 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Eerst wilde hij absoluut weg bij AA Gent, nu plots niet meer. Maar toch is het niet zeker dat Roman Yaremchuk straks nog voor de Buffalo's uitkomt. Omdat een monsterbod altijd kan.

"Voor een spits als Yaremchuk is er altijd belangstelling", stelt Het Laatste Nieuws. "Ook nu. AS Roma toont interesse, maar het meest concreet was Sporting Lissabon, dat al een bod van 10 miljoen euro uitbracht."

En dan toch vrij verrassend: "Een bod dat door AA Gent kordaat geweigerd werd. Het bestuur zit op dezelfde lijn als Vanhaezebrouck, die vorige week nog verklaarde dat we ze niet willen zien vertrekken, ook niet zál vertrekken."

EK

"Behoudens een monsterbod dat zowel AA Gent als Roman Yaremchuk niet kunnen weigeren, wil de spits van de Oekraïense nationale ploeg met het oog op het EK de volgende maanden het beste van zichzelf geven voor de Buffalo's", besluit Het Laatste Nieuws.

Maar daar zit nu net de angel. In de wandelgangen valt te horen dat een monstersom gelijk is aan 20 miljoen euro of meer. Voort dat bedrag is Yaremchuk dus weg. En dat is helemaal niet onhaalbaar voor eender welke kapitaalkrachtige buitenlandse club. In Gent wanen ze zich dus best niet te zeker van hun stuk.

Poll: Had AA Gent moeten ingaan op het bod van 10 miljoen euro?

TAGS  I  AA Gent  I  AS Roma  I  Sporting Lissabon

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024