De Bilde zet geïrriteerde Vanhaezebrouck op zijn plek: “Echt overdreven”

De Bilde zet geïrriteerde Vanhaezebrouck op zijn plek: “Echt overdreven”
Zondag 17 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

AA Gent botste zondag op een uitgekookt Antwerp. De Buffalo’s verloren met 0-1 en achteraf kaartte Hein Vanhaezebrouck aan dat de bezoekers wel erg defensief voor de dag kwamen in de Ghelamco Arena.

“Nu zegt iedereen dat Antwerp een goed blok heeft neergezet en Gent geen kansen heeft gecreëerd”, aldus Vanhaezebrouck bij Eleven Sports. "Maar we hebben wél kansen gecreëerd, hé."

"Vijf of zes kansen op doel en die penalty op de paal. Als we op 1-0 komen wordt het een andere wedstrijd en winnen we misschien zelfs. En dan zal iedereen zeggen dat Antwerp té defensief heeft gespeeld", besloot Vanhaezebrouck.

"Er moet iets gebeuren"

Analist Gilles De Bilde volgde de geïrriteerde Vanhaezebrouck niet volledig. De Bilde, zondag co-commentator in de Ghelamco Arena, zette de Gent-coach dan ook op zijn plek. “Er moet iets gebeuren. Het offensieve compartiment is problematisch."

"Het klopt dat Gent vaak matchen domineert. Maar dat ze vandaag vijf of zes open kansen hebben gekregen, dat is echt overdreven. De cijfers spreken niet in het voordel van Vanhaezebrouck”, ging De Bilde verder. “Er is veel verbetering nodig als AA Gent alsnog play-off 1 wil halen."

Poll: Denk jij dat AA Gent dit seizoen play-off 1 haalt?

TAGS  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024