Bom barst bij Antwerp: Woeste fans vallen bestuur aan, spelersgroep verdeeld

Bom barst bij Antwerp: Woeste fans vallen bestuur aan, spelersgroep verdeeld
Maandag 18 januari 2021 - 21:00   I   door Redactie

Hoe moet dit in godsnaam nog goedkomen? De affaire Lamkel Zé is voor Antwerp niet alleen een tikkende tijdbom, hij is ook al tot ontploffing gekomen.

Antwerp nam Lamkel Zé maandag verrassend helemaal terug op in de A-kern. Daarnaast verspreidde het ook een bericht om dat standpunt te verdedigen én in één adem de harde kern te veroordelen. De club stelde dat het niet kon dat 40 gemaskerde mannen vorige week de beloftentraining kwamen verstoren om Lamkel Zé te bedreigen.

De speler zelf werd wel veroordeeld en verboden nog actief zijn op sociale media. Hij wordt vanaf nu ook intensief begeleid door een medewerker van de club. "Dat is geen garantie, hij zal zijn kans moeten afdwingen bij onze vernieuwde technische staf", valt er te lezen. "En onder ‘kans’ mag men gerust de allerallerlaatste kans verstaan.”

Bestuur aangevallen

Vele fans konden die boodschap niet begrijpen en reageerden woest op Twitter. Vooral omdat Lamkel Zé ondanks het verbod nog geen 40 minuten later toch alweer op Instagram zat. De druppel die de emmer nogmaals deed overlopen.

Daarop werd niet alleen de speler, maar deze keer ook het bestuur aangevallen. Er werd ook opgemerkt dat dit dé manier is om de spelersgroep te verdelen, wat naar verluidt ook effectief zo is. De situatie lijkt zo onhoudbaar gehouden. Afwachten hoe het nu verder zal verlopen.

Poll: Moet Antwerp toegeven aan de supporters?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024