'Supporters vallen achterover: Zoveel bedraagt de aankoopoptie voor Diaby'

'Supporters vallen achterover: Zoveel bedraagt de aankoopoptie voor Diaby'
Maandag 18 januari 2021 - 23:00   I   door Redactie

De deal is rond. Abdoulay Diaby voetbalt tot het einde van het seizoen voor Anderlecht. Gehuurd van Sporting Lissabon. Mét aankoopoptie.

Volgens Het Laatste Nieuws ontving de speler de voorbije weken verschillende mooie aanbiedingen. "Zo kon hij bij Antwerp veel meer gaan verdienen en was ook een lucratief contract in Turkije een mogelijkheid", schrijft de krant. "Maar Diaby, die altijd met bijzonder veel respect zal praten over Club, wil zichzelf herlanceren in het Lotto Park."

"Omdat hij oprecht denkt dat het een ‘match' zal worden", vervolgt Het Laatste Nieuws. "Hij hoopt dat RSCA de aankoopoptie van meer dan 3 miljoen euro straks zal lichten." Meer dan 3 miljoen euro: in deze financieel onzekere tijden voor hun club, is dat genoeg om de fans achterover te doen vallen.

Verlossing

Alleen is er ergens aan het eind van die donkere tunnel wel een streepje licht te zien. Meteen de reden waarom Anderlecht bij elke nieuwe speler die het huurt ook aandringt op een aankoopoptie. Als de financiële verlossing er dan uiteindelijk komt, kan het alle versterkingen meteen langer aan zich binden.

Poll: Hoe schat u meer dan 3 miljoen euro als aankoopoptie voor Diaby in?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Sporting Lissabon

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024