'Beerschot ziet na Losada ook Holzhauser én Tissoudali nog vertrekken'

'Beerschot ziet na Losada ook Holzhauser én Tissoudali nog vertrekken'
Dinsdag 19 januari 2021 - 11:30   I   door Redactie

De succestrainer is al weg. Hernan Losada zet zijn carrière verder in de MLS bij topclub DC United. Beerschot dreigt nu echter ook nog eens zijn sterspelers kwijt te spelen.

Op het Kiel willen ze er alles aan doen om hun ploeg bijeen te houden, maar simpel wordt dat niet. Zo wordt er bijvoorbeeld al aan de mouw van Tarik Tissoudali getrokken. De Marokkaanse Nederlander is na dit seizoen einde contract bij Beerschot en lijkt op een transfer te mikken.

Tissoudali droomt van MLS

Gazet van Antwerpen weet dat Tissoudali maar wat graag Losada zou volgen naar DC United. Er is bij DC United nog plaats voor één 'Designated Player’, een buitenlandse speler die het loonplafond van 500.000 dollar mag overschrijden.

Of Losada de middenvelder effectief meeneemt, moet nog blijken. Losada wil eerst en vooral een nieuwe diepe spits. Al is het wel duidelijk dat Tissoudali aanstuurt op een vertrek. Bij Beerschot houden ze hun hart vast, want na dit seizoen lijkt Tissoudali sowieso weg te zijn.

Holzhauser óók weg?

Hetzelfde geldt overigens voor Raphael Holzhauser. De Oostenrijker kent een uitermate goed seizoen en geniet interesse van binnen-en buitenlandse ploegen. Ook hem zien ze bij Beerschot wellicht vertrekken.

Poll: Vind jij Holzhauser en Tissoudali goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Beerschot  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp  I  DC United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024