Flink wat ophef tijdens Anderlecht-Charleroi: "Onbegrijpelijk en ridicuul"

Flink wat ophef tijdens Anderlecht-Charleroi:
Dinsdag 19 januari 2021 - 21:25   I   door Redactie

Het duel tussen RSC Anderlecht en Sporting Charleroi was nog geen kwartier oud, of de arbitrage had alweer een hoofdrol opgeëist. Na een contact tussen Nicolas Penneteau en Lukas Nmecha wilden RSCA-fans een penalty, maar die kwam er niet.

Met een soort van (onvrijwillige?) obstructie voorkwam Charleroi-doelman Penneteau dat Nmecha hem passeerde. Scheidsrechter Bram Van Driessche zag er geen fout in en liet doorspelen. Tot de VAR hem naar het scherm riep.

Van Driessche houdt voet bij stuk 

In het busje waren Lawrence Visser en zijn collega's er immers van overtuigd dat er sprake was van een clear error en Anderlecht een strafschop moest krijgen. Van Driessche hield echter voet bij stuk en weigerde de bal op de stip te leggen.

De arbitrage zorgde zo weer voor ophef. Op Twitter zijn de meningen verdeeld. Sommigen vonden het geen fout en begrijpen niet waarom Van Driessche naar het scherm werd geroepen. Anderen - voornamelijk Anderlecht-fans - voelen zich dan weer bestolen. "Onbegrijpelijk dat de bal niet op de stip gaat" en "Ridicuul", halen ze uit naar Van Driessche. 

Poll: Vond jij het strafschop na het contact tussen Penneteau en Nmecha?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024