'Club Brugge gaat vijfde Nederlander aantrekken'

'Club Brugge gaat vijfde Nederlander aantrekken'
Woensdag 20 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Wat aanvallers betreft lijkt Club Brugge zijn huiswerk nu wel af te hebben. Maar op het middenveld mag er zeker nog iets bij. En dat zou wel eens een vijfde Nederlander kunnen worden.

Ruud Vormer zit er al het langst. Denswil is met een korte tussenstap ook al bijna een ancien. Begin dit seizoen kwam vervolgens Noa Lang erbij en tot slot natuurlijk Bas Dost. Maar de kans is groot dat de Nederlandse kolonie bij Club Brugge nog verder gaat uitbreiden.

Eerder al raakte de concrete belangstelling van blauw-zwart voor Abdou Harroui (22) van Sparta Rotterdam bekend. De middenvelder wordt ook gegeerd door Groningen, maar zou dolgraag de overstap maken naar een topclub.

Extra

Bij Club Brugge zou Harroui de concurrentie moeten aangaan met Vanaken, Vormer, Rits en Balanta. De komst van een extra middenvelder wordt vooral gezien als een manier om eventuele blessures op te vangen. 

De speler zelf verklaarde bij FC Rijnmond onlangs het volgende over de belangstelling: "Natuurlijk word je blij als er interesse is, maar zolang het alleen interesse is hoef je er verder niets mee te doen'." Het is dus wachten op een concreet bod.

Poll: Heeft Club Brugge eigenlijk nog wel een extra middenvelder nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sparta  I  Groningen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024