"Dat is het allerlaatste dat Anderlecht nodig heeft"

Woensdag 20 januari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Met de 3-0-zege tegen Charleroi heeft Anderlecht de rug weer gerecht, maar dat wil niet zeggen dat paars-wit zich geen zorgen meer moet maken. Het gevaar schuilt immers om elke hoek.

Om te beginnen achteraan. Te vaak al dit seizoen verloor Anderlecht punten door een blunder achterin. Meestal door een verdediger, maar ondertussen heeft het er ook de schijn van dat Vincent Kompany met een keepersprobleem zit.

"Het allerlaatste dat Anderlecht in deze periode van fragiele opbouw nodig heeft, is een flaterende doelman", stelt ook Peter Vandenbempt vast in Sport/Voetbalmagazine. "Timon Wellenreuther deed het nu al twee keer en droeg ook al bij tot het immer groeiende slotfasesyndroom."

Hahn

En de analist waarschuwt dat het probleem wel eens groter zou kunnen zijn dan Wellenreuther alleen. "Met Warner Hahn tegen Union ging buiten beeld die andere nieuwe doelman ook al in de fout."

"Wellenreuther maakt – ook al bij zijn invalbeurt in Brugge – een goeie en zelfzekere indruk, een keeper met présence en voetballende kwaliteiten. Dan komen een gemiste interventie en een bal door de benen enigszins ongelegen."

Poll: Heeft Anderlecht een keepersprobleem?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024