John van den Brom zwaar afgemaakt: "Huilebalk die nooit een echte trainer zal worden"

John van den Brom zwaar afgemaakt:
Woensdag 20 januari 2021 - 20:00   I   door Redactie

De onvrede over het besneeuwde veld die KRC Genk-trainer John van den Brom uitte na de uitmatch op Moeskroen wordt hem niet in dank afgenomen. Hij wordt daarvoor zwaar te kakken gezet.

Feit: John van den Brom is niet echt geliefd in Nederland. Toch niet bij analisten. Dat weet hij en dat irriteert hem mateloos. Maar de analisten lijken er op die manier plezier in te scheppen om hem nog meer aan te pakken.

Bij Veronica Inside, het beruchte Nederlandse voetbalprogramma, haalde bijvoorbeeld Johan Derksen flink uit naar zijn landgenoot. "Toen hij bij KRC Genk begon stonden ze op één punt achterstand op Club Brugge, nu zijn het zeven punten. Het gaat bedroevend slecht voor Van den Brom", klonk het.

Paniek

Maar het was met name het geklaag van de KRC Genk-coach over het veld in Moeskroen dat Derksen aangreep om Van den Brom helemaal af te maken. "Hieraan kun je zien dat Van den Brom nooit een echte trainer wordt. Als het even tegen zit, is hij meteen in paniek. Telkens met huilverhalen."

Of nog: "Als hij gewonnen had, was dit zelfs niet aan de orde gekomen. Van den Brom is gewoon een slechte verliezer en een trainer die verandert in een huilebalk wanneer het even tegenzit."

Poll: Is de kritiek op John van den Brom terecht volgens u?

TAGS  I  KRC Genk  I  Moeskroen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024