'RSCA zet aanval op Club Brugge in en wil stunten met speler van 9 miljoen'

'RSCA zet aanval op Club Brugge in en wil stunten met speler van 9 miljoen'
Donderdag 21 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Ondanks alle financiële problemen blijft RSC Anderlecht ambitieus. Paars-wit staat voorlopig vierde in de Jupiler Pro League, maar wil in de komende maanden gaan wedijveren met leider Club Brugge en andere ploegen boven zich.

Om hélemaal klaar te zijn en de strijd met Club Brugge aan te kunnen gaan, heeft Anderlecht wel nog wat versterking nodig. Daarom wil RSCA volgens La Dernière Heure stunten met de komst van Jacob Bruun Larsen (22).

Sterke start bij Dortmund

De Deense vleugelaanvaller maakte in het seizoen 2018-19 indruk in de Bundesliga, waar hij toen doorbrak bij Borussia Dortmund. Vorig seizoen zakte Bruun Larsen, mede door de ontbolstering van supertalenten als Jadon Sancho en Giovanni Reyna, weg bij Dortmund.

Bruun Larsen zette zijn loopbaan verder bij Hoffenheim, dat een jaar geleden nog 9 miljoen euro neertelde voor de Deen. De winger begon aardig, maar zakte ondertussen ook bij Hoffenheim weg. Dit seizoen verzamelde Bruun Larsen amper 89 minuten in de Bundesliga.

Aankoopoptie?

Bruun Larsen wil zijn carrière nieuw leven inblazen en lijkt nu op weg naar Anderlecht. Volgens La Dernière Heure zou RSCA de Deen een half jaar huren van Hoffenheim, wellicht met een aankoopoptie. Of Hoffenheim akkoord gaat met een aankoopoptie is nog niet zeker, maar de deal over de uitleenbeurt zou zo goed als rond zijn.

Bruun Larsen (rechts) in het gezelschap van Thorgan Hazard en Marco Reus, toen hij nog bij Dortmund speelde.
Bruun Larsen, eind vorig seizoen, in actie bij Hoffenheim. Dit seizoen speelde hij nauwelijks.

Poll: Denk jij dat deze speler Anderlecht naar een hoger niveau gaat tillen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Borussia Dortmund  I  Hoffenheim

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024