'Club Brugge mikt op straffe vervanger voor Diatta en denkt aan oude bekende'

'Club Brugge mikt op straffe vervanger voor Diatta en denkt aan oude bekende'
Donderdag 21 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge ziet met Krépin Diatta één van zijn beste spelers vertrekken. De Senegalees gaat zijn loopbaan vervolgen bij AS Monaco. Dat wil zeggen dat Vincent Mannaert en co een nieuwe rechterflank moeten halen.

Club Brugge is al volop bezig met de opvolging van Diatta. CBS Sports meldt dat blauw-zwart zich snel wil versterken met DeAndre Yedlin (27). De Amerikaanse vleugelverdediger - hij kan de volledige rechterflank bestrijken - is nadrukkelijk in beeld bij Club.

Yedlin kwam dit seizoen nog niet al te veel spelen aan toe bij Newcastle United. Eind december knokte Yedlin zich in de ploeg en ondertussen mocht hij vijf keer starten, maar toch zou de Amerikaan willen vertrekken. Na dit seizoen is de speler einde contract, iets wat meespeelt.

In beeld bij Anderlecht

Newcastle United betaalde in 2016 nog 6 miljoen euro voor Yedlin, die toen overkwam van Tottenham. In de voorbije mercato's verscheen Yedlin al op de radar van Anderlecht en ook bij Club Brugge kennen ze de vleugelback al even.

Nu wil Club hem dus inlijven als remplaçant van Diatta. Hoeveel Yedlin moet kosten, is nog niet duidelijk. Door zijn aflopende verbintenis bij Newcastle zou blauw-zwart Yedlin voor een bescheiden transfersom kunnen oppikken. Een straffe transfer zou het zeker zijn.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Newcastle United

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022