Bas Dost heeft het ongelofelijk lastig bij Club Brugge: "Dit is echt heftig"

Bas Dost heeft het ongelofelijk lastig bij Club Brugge:
Donderdag 21 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Bas Dost (31) lukte ook in zijn derde wedstrijd voor Club Brugge een doelpunt. De Nederlander kan zo een perfect rapport van 3 op 3 voorleggen. En toch heeft Dost het op dit moment ook ongelofelijk moeilijk bij blauw-zwart...

Op fysiek vlak moet Dost nog stappen zetten, zo erkent hij zelf. Iets wat hij na de zege tegen KV Oostende ook eerlijk toegaf. "Het is echt heftig geweest voor mij de afgelopen twee weken, met pittige trainingen en drie wedstrijden die elkaar in sneltempo opvolgen", aldus Dost op de webstek van Club Brugge.

"Met de ploeg gaat het natuurlijk zeer goed, maar ik merk bij mezelf dat er nog veel rek in zit", gaat de Nederlander verder. "Ik ervaar voor het ogenblik dat ik bepaalde dingen nog niet kan uitvoeren zoals ik zou willen, maar dat moet ik accepteren in deze fase van de competitie. Ik voel dat ik per wedstrijd een paar procentjes beter in mijn ritme kom, maar ik zit ook echt stikkapot na deze 90 minuten."

Genk

"Ik ben uiteraard dolblij met deze overwinning", vertelde Dost nog over de match. En hij was onder de indruk van KVO. "Alle lof voor Oostende, dat het ons heel lastig heeft gemaakt. Gelukkig pakt Simon (Mignolet, nvdr.) die penalty, waardoor het 2-1 bleef. Vandaag telden alleen de drie punten, want komende zondag moeten we er weer staan tegen naaste achtervolger Genk."

Poll: Denk jij dat Dost nog topschutter van Club Brugge gaat worden dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024