'Club Brugge gaat na Diatta ook miljoenentransfer De Ketelaere afronden'

'Club Brugge gaat na Diatta ook miljoenentransfer De Ketelaere afronden'
Vrijdag 22 januari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Wat een transferperiode voor Club Brugge tot nu toe. Een topschutter en een ervaren verdediger binnengehaald plus nog eens 20 miljoen euro voor Diatta. En dan is er nog Charles De Ketelaere.

Volgens Italiaanse media, die eerder al meldden dat Club Brugge over zijn goudhaantje onderhandelt met Milan, zou het de transfer van De Ketelaere binnenkort gaan afronden. Omdat de Italiaanse topclub zich deze keer naar verluidt niet meer wil laten afschepen.

Voor zover dat nog nodig was zijn de Milanezen nu helemaal overtuigd van het potentieel van de aanvallende middenvelder en willen ze niet het risico afwachten dat zijn transferprijs nóg verder de hoogte ingaat. Op dit moment bedraagt die zo'n 20 miljoen euro, al wil Club Brugge die som het liefst nog opdrijven.

Dilemma

Natuurlijk zou blauw-zwart De Ketelaere het liefst niet zien vertrekken, maar aan de andere kant willen ze ook het 'Dennis-scenario' niet herbeleven. Die was op zijn hoogtepunt ook minstens 20 miljoen euro waard, maar ondertussen is zijn marktwaarde gekelderd. Een dilemma. Nog negen dagen om eruit te raken.

Poll: Mag Club Brugge na Diatta ook De Ketelaere laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024