‘Jordan Lukaku mogelijk terug naar Anderlecht’

‘Jordan Lukaku mogelijk terug naar Anderlecht’
Vrijdag 22 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Jordan Lukaku staat voor een onzekere toekomst. Antwerp huurt de jongste van de Lukaku-broers op dit moment van Lazio, maar daar kan hij volgend seizoen niet meer terecht.

Dus moet Lukaku op het einde van zijn uitleenbeurt in juni op zoek naar een nieuwe club. De kans dat dat Antwerp wordt is aanzienlijk flink geslonken. Mede door een blessure heeft hij zich amper kunnen bewijzen. Bovendien bedraagt de aankoopoptie drie miljoen euro en op de Bosuil zijn ze voorlopig niet bereid die te betalen.

Maar er zijn natuurlijk nog heel wat andere Belgische topclubs die een goede Lukaku zouden kunnen gebruiken. In de wandelgangen vielen al de namen van AA Gent, KRC Genk en Standard. Club Brugge ligt gezien zijn Anderlecht-verleden te gevoelig bij de supporters, bovendien is hun kern kwalitatief al de beste van België.

Rooskleuriger

Maar nu zijn er bronnen die melden dat een terugkeer naar Anderlecht in de pijplijn zit voor volgend seizoen. De verwachting is dat de financiële situatie van paars-wit er dan al rooskleuriger zal uitzien. En ook Lukaku zelf heeft zijn blijvende liefde voor zijn ex-club nooit onder stoelen of banken gestoken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Zou het een goede zet zijn van Anderlecht om Lukaku terug te halen?

TAGS  I  Antwerp  I  Lazio  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  KRC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024