'Club Brugge wil 20 miljoen meteen gebruiken om toptransfer af te ronden'

'Club Brugge wil 20 miljoen meteen gebruiken om toptransfer af te ronden'
Vrijdag 22 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge kan voor de zoveelste keer in amper enkele jaren tijd opnieuw flink cashen. Krépin Diatta werd voor 20 miljoen euro verkocht aan AS Monaco. Via bonussen kan dat bedrag zelfs nog oplopen. Bij Club zijn ze van plan om snel een vervanger voor Diatta te gaan halen.

Hoewel Club Brugge binnen de eigen rangen al over enkele vervangers voor Diatta beschikt, is het toch van plan om een nieuwe flankaanvaller aan te trekken. Is het niet om er meteen te staan, dan wel om volgend seizoen klaar te zijn. Een beproefd recept van blauw-zwart.

Club Brugge zal niet op een euro meer of minder kijken bij het aantrekken van een nieuwe winger. Blauw-zwart wil de 20 miljoen euro die het kreeg voor Diatta dan ook aanspreken om een vervanger te halen.

Grote groeimarge

Liefst van al haalt Club opnieuw een jonge speler met een grote groeimarge. Iemand die op termijn dan voor veel geld kan vertrekken. Genoeg voorbeelden de jongste jaren. Denk maar aan José Izquierdo, Arnaut Danjuma, Anthony Limbombe en recenter Krépin Diatta en Noa Lang.

Poll: Heb jij er vertrouwen in dat Club Brugge deze maand nog een waardige vervanger voor Diatta gaat vinden?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024