‘Real Madrid ontslaat Zinédine Zidane en verrast iedereen met nieuwe trainer’

‘Real Madrid ontslaat Zinédine Zidane en verrast iedereen met nieuwe trainer’
Vrijdag 22 januari 2021 - 18:30   I   door Redactie

Het droomhuwelijk tussen Real Madrid en Zinédine Zidane lijkt definitief voorbij. De wisselvallige resultaten kosten 'Zizou' zijn job. Real-voorzitter Florentino Perez gaat Zidane binnenkort de laan uitsturen.

Dat Zidane moet vertrekken, is volgens Spaanse geruchtensites al een uitgemaakte zaak. Alleen over het tijdstip van Zizou's vertrek moet nog worden beslist. Sommige Real-bobo's willen Zidane onmiddellijk zien vertrekken, anderen zijn dan weer voorstander van een breuk na afloop van het seizoen.

De reden daarvoor is dat de opvolger van Zidane komende zomer met een propere lei zou kunnen beginnen. Real Madrid-icoon Raúl is verrassend genoeg topkandidaat om het roer over te nemen. Op Santiago Bernabéu willen ze de Spanjaard in optimale omstandigheden aan de job laten beginnen.

Klopp, Allegri & Pochettino

In een recent verleden werden verschillende toptrainers aan een overstap naar Real Madrid gelinkt. Denk maar aan Jürgen Klopp, Massimiliano Allegri en Mauricio Pochettino. Maar verrassend genoeg kiest Real Madrid dus weer voor een ex-speler. Afwachten of dat de juiste keuze is...

Poll: Vind jij dat Real Madrid Raúl moet aanstellen als nieuwe hoofdcoach?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024