'Antwerp-spelers opgelucht, Lamkel Zé maakt verrassende miljoenentransfer'

'Antwerp-spelers opgelucht, Lamkel Zé maakt verrassende miljoenentransfer'
Zaterdag 23 januari 2021 - 07:00   I   door Redactie

De oplossing is nabij. Als alles goed gaat, is Antwerp eerstdaags voorgoed van Lamkel Zé verlost. Daarmee zou de club een naar hoofdstuk kunnen afsluiten en zich weer op het sportieve concentreren.

Dat Lamkel Zé deze winter zou vertrekken was de hoop van letterlijk iedereen bij Antwerp. Alleen hielp zijn verbanning naar de B-kern natuurlijk niet om hem in de markt te zetten. Maar volgens Het Laatste Nieuws is de interesse de laatste dagen plots heel concreet geworden. Daar zal zijn wederopstanding als matchwinnaar tegen Cercle wel voor iets tussen zitten.

De krant weet dat er zowel in Turkije als in de Emiraten enkele clubs zijn die de Kameroener willen binnenhalen én ervoor willen betalen ook. "Want, ondanks alles, wil Antwerp uiteraard nog steeds boter bij de vis. Lamkel Zé is eigenlijk nú al geen Antwerp-speler meer, maar nog louter een bedrag", klinkt het.

Veelvoud

"Logisch", vervolgt Het Laatste Nieuws. "De Great Old legde in 2018 ruim 1 miljoen neer voor Lamkel Zé en wil daar een veelvoud van terug." Het nieuws van een nakend vertrek komt alvast bij de Antwerp-spelers als een grote opluchting. Een groot deel wilde immers niet meer verder met hem als ploegmaat.

Poll: Waar zal Lamkel Zé terecht komen?

TAGS  I  Antwerp

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024