Club Brugge-fans lyrisch na comeback tegen Genk: "Hij is de beste speler in België"

Club Brugge-fans lyrisch na comeback tegen Genk:
Zondag 24 januari 2021 - 15:20   I   door Redactie

Club Brugge heeft zondag gewonnen van zijn eerste achtervolger KRC Genk. De leider zette na rust een scheve situatie recht en het ging van 1-2 naar 3-2. Noa Lang was andermaal de grote man bij Club. Met twee assists hielp hij zijn ploeg aan de zege.

Op sociale media krijgt Lang niets dan lof. Velen noemen de Nederlander de beste speler in de Jupiler Pro League. "Hij is beter dan de Gouden Schoen" en "Hij gaat de volgende Gouden Schoen winnen", klinkt het onder meer.

De wedstrijd had overigens alles wat een topper moet hebben. Club Brugge greep Genk snel bij de keel en klom op voorsprong via Dost. Op de counter deed Genk de thuisploeg echter veel pijn. Met een subtiel hakje zorgde Ito voor de gelijkmaker en niet veel later stond het zelfs 1-2 via Toma. Een koude douche voor blauw-zwart.

Mechele maakt winning goal

Club kreeg tijd om te bezinnen tijdens de pauze en in de tweede helft zette de leider orde op zaken. Vormer maakte gelijk en in het slot knalde de mee opgerukte Mechele de 3-2 binnen. In de stand telt Club Brugge nu twaalf punten meer dan Genk.

Poll: Vind jij Noa Lang de beste speler in de Jupiler Pro League?