Club Brugge-fans zijn het kotsbeu en halen zwaar uit naar John van den Brom

Club Brugge-fans zijn het kotsbeu en halen zwaar uit naar John van den Brom
Zondag 24 januari 2021 - 20:30   I   door Redactie

John van den Brom zal wel nooit vriendjes worden met de Club Brugge-aanhang. Daar zit zijn verleden bij RSC Anderlecht voor iets tussen, maar ook zijn uitspraken na afloop van de topper tussen Club en KRC Genk.

“We kwamen achter door een dubieuze goal… Wel of niet offside”, stak een zichtbaar gefrustreerde van den Brom van wal voor de camera’s van Eleven Sports. De coach van KRC Genk stelde zich duidelijk vragen bij het door de VAR goedgekeurde doelpunt van Bas Dost.

De supporters van Club Brugge verslikten zich in hun degustief toen ze van den Brom zijn uitleg te horen kregen. "Hoeveel pagina’s telt het Grote Excuusboek van John van den Brom eigenlijk?", vraagt iemand zich af op Twitter. "60.000 bladzijden en het speciale is: het woord 'ik' staat er niet in", reageert een andere Twitteraar.

"Genk verdient een betere trainer"

"Van den Brom heeft het over een dubieuze goal en te weinig recuperatietijd... Gelukkig lag er alvast geen laagje sneeuw", stelt een andere fan dan weer vast. "Schoon voetbal van Genk gezien. Ze verdienen een betere trainer dan John van den Brom. Als alles steevast de schuld is van een ander, ben je niet echt motiverend naar het team toe om beter te worden", lezen we verder nog.

Poll: Vind jij dat van den Brom te vaak excuses zoekt?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024