‘Opstand bij Antwerp, stevige clash tussen Vercauteren en Refaelov’

‘Opstand bij Antwerp, stevige clash tussen Vercauteren en Refaelov’
Dinsdag 26 januari 2021 - 10:30   I   door Redactie

Het rommelt bij Royal Antwerp FC. Frank Vercauteren volgde de zelf opgestapte Ivan Leko op als hoofdcoach, maar de nieuwe coach ligt voorlopig niet in de bovenste schuif bij de spelers en fans van Antwerp.

Na de nederlaag tegen KV Oostende kwam pijnlijk tot uiting dat Vercauteren en zijn spelers niet op dezelfde golflengte zitten. In de nasleep van de match kwam het zelfs tot een clash tussen Vercauteren en Refaelov.

Vercauteren schenkt op dit moment vooral aandacht aan defensieve stabiliteit, terwijl zijn spelers vooral willen aanvallen. Onder Leko legde Antwerp aanvallend en attractief voetbal op de mat. Dat is onder Vercauteren toch wel anders. Sterspeler Lior Refaelov liet zich na Antwerp-KV Oostende ontvallen dat hij van mening is dat Antwerp in eigen huis vol voor de zege moet gaan.

"Ik wil vooruit voetballen. Zeker als we thuis spelen. En zeker tegen Oostende, een ploeg die kwalitatief toch minder is dan ons. Druk zetten, één op één spelen. Doen wat we in het verleden deden. Maar de coach focust op de nul houden en van daaruit op te bouwen", aldus Refaelov bij Sporza.

Opstand

Een duidelijke boodschap van de Gouden Schoen aan het adres van Vercauteren. En zo is er ondertussen toch wel sprake van een opstand in de kleedkamer van The Great Old. De Antwerp-coach was naar verluidt niet blij met de uitspraken van Refaelov en maakte hem dat ook duidelijk.

Poll: Denk jij dat Vercauteren lang trainer van Antwerp zal blijven?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024