'Club Brugge moet flink dokken voor spectaculaire terugkeer van Izquierdo'

'Club Brugge moet flink dokken voor spectaculaire terugkeer van Izquierdo'
Dinsdag 26 januari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe flankaanvaller. Na het vertrek van Krépin Diatta en - in mindere mate - Emmanuel Dennis ook echt broodnodig. De naam José Izquierdo (28) viel al in de wandelgangen. Al is de Colombiaan niet goedkoop.

Door een zware knieblessure zag Izquierdo het volledige seizoen 2019-20 in rook opgaan. Hij speelde geen seconde. De winger hoopte dit seizoen opnieuw boven water te komen, maar niets is minder waar. Ook dit seizoen kwam Joske nog niet in actie. Enkel bij de U23 speelde hij een paar wedstrijden.

Bij Brighton & Hove Albion is men bereid om Izquierdo deze maand nog te laten gaan. Er is alvast interesse. Zo werd de aanvaller al aan verschillende Belgische topclubs gelinkt. Er was al sprake van Anderlecht, Antwerp, KRC Genk en AA Gent.

Ook aan zijn gewezen werkgever Club Brugge werd Izquierdo al gelinkt. Eén probleem: als Club Brugge de Colombiaan tijdens deze mercato wil terughalen naar Jan Breydel, zal het flink moeten dokken.

Brighton vraagt door

Brighton wil Izquierdo, ondanks alle blessures en tegenslagen, enkel verkopen voor een bedrag in de buurt van 10 miljoen euro. En dat lijkt toch een enorm risico voor de potentiële koper. Brighton telde in de zomer van 2017 zelf 15 miljoen euro neer om Izquierdo los te weken bij Club.

Poll: Vind jij dat Club Brugge voor Izquierdo moet gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Brighton & Hove Albion  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024