Transfermarkt LIVE: Dimata en Bakkali weg bij Anderlecht, toptransfer voor Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Dimata en Bakkali weg bij Anderlecht, toptransfer voor Club Brugge?
Dinsdag 26 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

De deuren van de transfermarkt blijven nog even open. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp droomt van de komst van Adolfo Gaich. De Argentijn wil en mag weg bij CSKA Moskou. Gaich is een oud target van Club Brugge.

*Lasse Schöne voelt weinig voor een overstap naar Anderlecht. De Deen verkiest Club Brugge. Het valt af te wachten of Club echt doorduwt.

*Club Brugge heeft Edmilson Junior in het vizier. De Braziliaanse Belg van Al-Duhail was eerder al in beeld bij blauw-zwart en wordt nu gezien als een ideale opvolger voor Krépin Diatta.

*Club Brugge maakt ook jacht op Facundo Pellistri. Het 19-jarige supertalent kan gehuurd worden van Manchester United.

*Kylian Hazard zit op een zijspoor bij Cercle Brugge, maar is wel op weg naar Sporting Charleroi. De Zebra’s willen Hazard de kans geven om zich te herpakken.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Landry Dimata en Zakaria Bakkali begeven zich naar de exit bij Anderlecht. Ze genieten interesse van Belgische clubs, maar verkassen wellicht naar het buitenland.

*Mustapha Bundu verlaat Anderlecht dan weer voor FC Kopenhagen. De Deense topclub huurt Bundu en bemachtigde ook een aankoopoptie van 2,8 miljoen euro. Voor dat bedrag haalde RSCA Bundu zelf weg bij AGF Aarhus.

*Club Brugge hoopt dat Emmanuel Dennis zich in de kijker speelt bij FC Köln. Als het even kan wil Club zijn Nigeriaanse aanvaller na het seizoen dan verkopen voor 20 miljoen euro.

*Belgische topclubs die José Izquierdo willen inlijven, moeten diep in de buidel tasten. Brighton & Hove Albion wil 10 miljoen euro voor de Colombiaan. Izquierdo werd al aan Club Brugge, Antwerp, KRC Genk, AA Gent en Anderlecht gelinkt.

*Zinho Gano trekt naar KV Kortrijk. De West-Vlamingen huren de targetspits tot eind dit seizoen van KRC Genk.

Poll: Wie gaat volgens jou het sterkst uit de transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024