‘Philippe Clement trekt de aandacht, Club Brugge moet vrezen voor vertrek’

‘Philippe Clement trekt de aandacht, Club Brugge moet vrezen voor vertrek’
Dinsdag 26 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Philippe Clement is aan zijn tweede seizoen als trainer van Club Brugge bezig. Clement doet het prima met blauw-zwart en heeft alle kaarten in handen om voor het opeenvolgende seizoen - 1 keer met KRC Genk, 2 keer met Club - kampioen te worden. Iets wat ook in het buitenland opvalt.

“Philippe Clement is een goeie trainer, hoor”, merkt journalist Süleyman Öztürk op bij het Nederlandse Voetbal International. “Clement is kampioen geworden met KRC Genk, kampioen geworden met Club Brugge en heeft de Champions League bereikt met die ploegen.”

Club Brugge is ook de toonaangevende club in België. Veel meer dan Anderlecht dat op dit moment is”, voegt Öztürk er nog fijntjes aan toe. “Dankzij de Nederlanders? Mede dankzij de komst van Noa Lang en Bas Dost. En er zijn ook nog Ruud Vormer en sinds kort ook weer Stefano Denswil, hé.”

Steeds meer aandacht

Het valt op dat Clement steeds meer aandacht vanuit het buitenland trekt. In december werd de succescoach nog in verband gebracht met een overstap naar de Ligue 1.

Daar wilde laagvlieger Stade Reims de trainer van Club maar wat graag binnenhalen. Club Brugge én Clement hielden echter de boot af. Clement zou hoger mikken. Op Jan Breydel zullen ze wel steeds meer vrezen voor een vertrek van hun T1.

Poll: Denk jij dat Philippe Clement gaat vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Reims

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022