Verrassend: Christian Benteke dan tóch naar Club Brugge?

Verrassend: Christian Benteke dan tóch naar Club Brugge?
Dinsdag 26 januari 2021 - 18:30   I   door Redactie

Christian Benteke (30) is na dit seizoen einde contract bij Crystal Palace. De Rode Duivel sluit niet uit dat hij in de zomer terugkeert naar de Jupiler Pro League. Aan interesse is er geen gebrek.

In de voorbije maanden snuffelden verschillende Belgische topclubs aan Benteke. Club Brugge, Antwerp en KRC Genk, om er maar enkele te noemen. Al zijn ze volgens Kismet Eris, de manager van Benteke, niet allemaal in staat om de spits aan te trekken.

"Ze spreken over een uitleenbeurt aan Antwerp, maar dat is onzin. Christian is namelijk transfervrij in de zomer. In België kan alleen Club Brugge hem betalen", aldus Eris bij de RTBF.

Dost

Verrassend genoeg trekt Benteke dus misschien tóch naar Club Brugge. Blauw-zwart versterkte zich deze maand al met Bas Dost en heeft momenteel geen nood aan een nieuwe spits.

In het voetbal weet je het natuurlijk nooit... Het zou alleszins een statement van jewelste zijn mocht Club Brugge na Dost ook nog eens Benteke aantrekken.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Benteke moet aantrekken?

TAGS  I  Crystal Palace  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Standard  I  KRC Genk  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022