'Antwerp is het kotsbeu en wil AA Gent van spits beroven'

'Antwerp is het kotsbeu en wil AA Gent van spits beroven'
Woensdag 27 januari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Geen Adolfo Gaich voor Antwerp, de onderhandelingen met de Argentijnse spits liepen dinsdag spaak. En daardoor moeten ze op de Bosuil het geweer drastisch van schouder veranderen.

Bij Antwerp zijn ze het kotsbeu. De zoektocht naar een nieuwe spits verloopt niet zoals ze het zouden willen en de tijd tikt ongenadig voort. Op 1 februari sluit de transfermarkt al en er staat nog altijd geen bijkomende aanvaller op het trainingsveld. Dus zal het snel moeten gaan. 

Daarom haalt Luciano D'Onofrio nog een serieuze troefkaart boven. In en rond de Bosuil klinkt het dat Antwerp Kalifa Coulibaly (29) wil overnemen van Nantes. De Malinese aanvaller zit er op een zijspoor en wil dringend opnieuw aan spelen toekomen.

Slag in het gezicht

Een transfer naar Antwerp zou alleszins een slag in het gezicht van AA Gent zijn. Hein Vanhaezebrouck had immers zijn zinnen gezet op Coulibaly en het leek erop dat de Buffalo's de overgang van hun ex-spits elk moment zouden kunnen afronden. Maar dat is dus buiten Antwerp gerekend. Dat wordt nog een spannende strijd.

 

Poll: Naar welke club ziet u Coulibaly het liefst gaan?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Nantes

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024