'Kylian Hazard kan opeens ook naar deze Belgische topclub'

'Kylian Hazard kan opeens ook naar deze Belgische topclub'
Woensdag 27 januari 2021 - 22:00   I   door Redactie

Eén van de meest opvallende namen die in deze transferperiode in de aandacht staat is die van Kylian Hazard (25). De jongere 'broer van' zit sinds kort op een zijspoor bij Cercle Brugge.

'De Vereniging' zette Hazard op non-actief wegens een gebrek aan professionaliteit. en toch kan de flankaanvaller op interesse van andere ploegen rekenen. Eerder raakte al bekend dat Charleroi hem een reddingsboei wilde gooien, maar nu toont volgens Waalse bronnen met Standard ook een heuse topclub belangstelling.

De Rouches zijn niet echt kapitaalkrachtig, maar Hazard - door Cercle overgenomen van Chelsea voor 1 miljoen euro - zal niet veel moeten kosten. Cercle is hem gezien de omstandigheden immers liever kwijt dan rijk. Standard ziet hem naar verluidt én als een opportuniteit én als 'broer van' ook als een manier om aan marketing te doen.

Professioneel

Als de talentvolle Kylian Hazard zich kan herpakken en professioneel voor zijn job gaat leven, kan de ploeg van trainer Mbaye Leye een gouden zaak doen. In het andere geval hebben ze zich een probleemgeval op de nek gehaald.

Poll: Zal Kylian Hazard zich bij Standard kunnen herpakken?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024