Onthutst Club Brugge ziet nu al grote clubs komen voor Lang: "Veel geld verliezen"

Onthutst Club Brugge ziet nu al grote clubs komen voor Lang:
Woensdag 27 januari 2021 - 23:00   I   door Redactie

Dé sensatie bij Club Brugge dit seizoen? Fans van Charles De Ketelaere zullen het niet graag horen, maar Noa Lang is misschien zelfs nog een grotere kanshebber dan de kersverse Rode Duivel.

Geen naam die meer over de tongen rolde de voorbije weken en maanden dan die van Lang. En ook in Nederland komt er meer en meer belangstelling voor de prestaties van hun landgenoot. Zo ook van Suleyman Öztürk, een bekende Nederlandse analist die vaak zijn mening spuit bij Voetbal International.

"Ajax gaat veel geld verliezen op de transfermarkt als je ziet wat Noa Lang is geworden", aldus Öztürk. "Er zijn nu ook al grote clubs die bij Club Brugge komen kijken naar een 'light-versie van Neymar'."

Creatief

Uitspraken waarop blauw-zwart wellicht onthutst zal reageren, want het is helemaal niet de bedoeling om de flankaanvaller na dit seizoen al kwijt te spelen." Öztürk besloot nog met een lofzang: "Want Lang is echt een 'light-versie van Neymar'. Hij is creatief, heeft een vrije rol en als ze de bal niet hebben is hij ook nog bezig met het positioneel goed staan."

Poll: Vindt u Noa Lang een 'light -versie van Neymar'?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024