'Club Brugge verrast en gaat vol voor 'topsensatie' van 10 miljoen'

'Club Brugge verrast en gaat vol voor 'topsensatie' van 10 miljoen'
Donderdag 28 januari 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge wil voor het einde van de transferperiode nog uitpakken met de komst van een nieuwe flankaanvaller. Blauw-zwart bewandelde de voorbije dagen verschillende pistes, maar lijkt uiteindelijk vol voor Christos Tzolis (18) te gaan.

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge wil uitpakken met de komst van Tzolis, een 'topsensatie' in de Griekse competitie. Tzolis staat te boek als één van de grootste Griekse talenten in járen en geniet nu al interesse van grote ploegen.

Tzolis maakte zowel vorig als dit seizoen indruk bij PAOK en telt op zijn achttiende ook al vier caps en één goal voor de Griekse nationale ploeg. Club Brugge is overtuigd en wil de man van 10 miljoen euro naar België halen. Dat is het bedrag dat PAOK wil vangen voor zijn goudhaantje.

Krmencik

Bij Club Brugge laten ze zich echter niet afschrikken. Het heeft immers een troefkaart in handen, zo benadrukt Het Nieuwsblad. Club zou de aan PAOK verhuurde Michael Krmencik in een deal rond Tzolis willen betrekken. Zo kan blauw-zwart twee vliegen in één klap slaan.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024