'Nabil Dirar bereikt akkoord en maakt spraakmakende overstap naar België'

'Nabil Dirar bereikt akkoord en maakt spraakmakende overstap naar België'
Donderdag 28 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Nabil Dirar (34) keert terug naar de Jupiler Pro League. Turkse media melden dat Dirar een akkoord heeft bereikt met Club Brugge over een spraakmakende terugkeer.

Dirar verscheen in de voorbije transferperiodes al meermaals op de radar van Club Brugge. Blauw-zwart snuffelde aan zijn gewezen speler, maar tot een transfer kwam het om uiteenlopende redenen nooit.

Tot nu. Turkse media melden dat Club Brugge en Dirar een akkoord hebben bereikt over een samenwerking. De 34-jarige Dirar zou gratis overstappen naar Club, waar hij eerder al actief was tussen 2008 en 2012.

Vervanger van Diatta?

Of Club Brugge in Dirar de directe vervanger van de naar AS Monaco vertrokken Krépin Diatta ziet, is nog niet duidelijk. Dirar ontwikkelde zich na zijn vertrek bij blauw-zwart wel tot iemand die de volledige rechterflank kan bestrijken. In dat opzicht zou hij de leemte die Diatta achterlaat dus wel kunnen opvullen.

Een wissel op de toekomst is Dirar echter niet. Het is daarom dan ook goed mogelijk dat Club Brugge ook nog een jonge winger gaat halen. Er wordt gedacht aan Christos Tzolis (18) van PAOK. Die zou zich rustig kunnen ontwikkelen met het oog op de toekomst.

Poll: Vind jij Dirar een goede aanwinst voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024