‘Anderlecht wil stunten met twee straffe inkomende transfers’

‘Anderlecht wil stunten met twee straffe inkomende transfers’
Vrijdag 29 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Bij RSC Anderlecht zitten ze niet stil. Paars-wit trok deze maand al een blik met nieuwe spelers open, maar denkt ook al aan volgend seizoen. Zo hoopt RSCA in de zomer te stunten met twee erg straffe transfers.

Anderlecht droomt ervan om zowel Matt Miazga (25) als Lukas Nmecha (22) langer aan zich te binden. Op Neerpede hopen ze de spelers los te weken bij respectievelijk Chelsea en Manchester City.

8 miljoen

Eenvoudig wordt dat niet. Nmecha ligt tot medio 2022 onder contract bij Manchester City en is nu al 8 miljoen euro waard. Het spreekt voor zich dat The Cityzens hun jonge spits niet voor een appel en een ei zullen verkopen. In het geval van Nmecha lijkt een nieuwe uitleenbeurt eerder aan de orde.

Wat betreft Miazga, liggen de kaarten ietwat anders. De Amerikaan is 'al' 25 en werd de voorbije seizoenen vaak uitgeleend door Chelsea. Miazga ligt nog vast tot de zomer van 2022, maar is met een marktwaarde van 2 miljoen euro een pak haalbaarder. Bij Anderlecht gaan ze hoe dan ook alles uit de kast halen om zowel Miazga als Nmecha langer te houden.

Poll: Wie van hen moet Anderlecht zéker houden volgens jou?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024