Anderlecht krijgt antwoord van Deschacht (39) over bijzondere terugkeer

Anderlecht krijgt antwoord van Deschacht (39) over bijzondere terugkeer
Vrijdag 29 januari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht is ondertussen 39 jaar oud, maar hij draait nog steeds mee in de Jupiler Pro League. Week na week staat Deschacht in de ploeg bij Zulte Waregem, maar de kans bestaat dat hij het in de zomer toch voor bekeken houdt.

In een interview met Krant van West-Vlaanderen vertelt Deschacht over zijn toekomst. Of hij wel of niet stopt aan het einde van dit seizoen, heeft Deschacht naar eigen zeggen nog niet beslist. Wel weet verdediger nu al dat hij na zijn spelerscarrière meer van het leven zal genieten.

"Zelfs Anderlecht moet mij niet meteen iets aanbieden. Ik wil eerst een jaar een sabbatperiode inlassen. Vrij zijn in mijn hoofd", is Deschacht duidelijk over een eventuele terugkeer naar Anderlecht.

"Geen stress meer"

"Geen stress meer, ontspannen zijn, mijn vriendschappen onderhouden, genieten van het leven en gelukkig zijn. Vergeet niet dat ik 35 jaar verslaafd ben geweest aan het voetbal. Vijfendertig jaar dat vuur om te winnen, op elke training zelfs, dat is best vermoeiend, hoor", besluit Deschacht.

Poll: Vind jij dat Anderlecht Deschacht (op termijn) een functie moet geven binnen de club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024