‘Strijd om Edmilson barst volledig los, ook deze topclub uit JPL doet bod’

‘Strijd om Edmilson barst volledig los, ook deze topclub uit JPL doet bod’
Vrijdag 29 januari 2021 - 20:00   I   door Redactie

Edmilson Junior (26) is dezer dagen opnieuw érg hot in de Jupiler Pro League. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt is de Braziliaanse Belg nadrukkelijk in beeld bij enkele Belgische topteams.

Na het vertrek van Krépin Diatta, kwam Edmilson opnieuw op de radar van Club Brugge terecht. Op Jan Breydel zien ze in de winger van Al-Duhail een uiterst geschikte opvolger voor de naar AS Monaco vertrokken Diatta. Club zou zelfs al geïnformeerd hebben naar de voorwaarden voor een transfer.

Toen Antwerp dat vernam, schoot ook Luciano D'Onofrio in actie. D'Onofrio droomt er stiekem van om Edmilson voor de neus van Club Brugge weg te kapen en de vleugelspits bij Antwerp te laten tekenen. Alsof dat nog niet genoeg is, mengt zich nu nog een derde Belgische topploeg in de debatten.

Gents bod onderweg?

Ook AA Gent bestudeert het dossier-Edmilson. Het is een publiek geheim dat De Buffalo's zich nog willen versterken. Een speler als Edmilson zou uiteraard welgekomen zijn voor Hein Vanhaezebrouck. Volgens sommige bronnen zou Gent zelfs snel een bod uitbrengen op Edmilson. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Edmilson Junior graag zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Standard  I  Al-Duhail

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024