Toby Alderweireld staat mogelijk voor stunttransfer naar Liverpool

Toby Alderweireld staat mogelijk voor stunttransfer naar Liverpool
Zaterdag 30 januari 2021 - 07:00   I   door Redactie

Het is balen voor Toby Alderweireld bij Tottenham tegenwoordig. De Rode Duivel zit nu al sinds begin januari op de bank. Maar de oplossing zou uit onverwachte hoek kunnen komen.

"Als je een centrale verdediger beschikbaar hebt voor een redelijke prijs met de kwaliteiten die we nodig hebben, stuur me dan een berichtje.” Aldus Liverpool-trainer Jürgen Klopp tegen BT Sport na afloop van Tottenham-Liverpool.

Hallo Jürgen? Niet goed naar de Tottenham-bank gekeken tijdens de wedstrijd? Daar zat immers ene Toby Alderweireld. En omdat die zich geschoffeerd door Tottenham-coach José Mourinho, zou hij nu openstaan voor een onmiddellijk vertrek. Is één en één en twee in dit geval?

Ongelooflijk

“Ik ben niet kieskeurig, maar we moeten de juiste speler kunnen vinden", vervolgde Klopp. "We hebben nog spelers achterin, maar niet veel meer. Het is ongelooflijk wat daar gebeurt." De ene verdediger na de andere die uitvalt, dat is wat er gebeurt. Na Van Dijk en Gomez tegen Tottenham ook Matip. 

Alderweireld zou dus een perfecte oplossing kunnen zijn om het defensieve probleem aan te pakken. Ook Club Brugge en Antwerp zitten achter de verdediger aan, maar als de Rode Duivel de kans krijgt om bij Liverpool te spelen, zal de keuze wellicht snel gemaakt zijn. Nu nog afwachten of Jürgen Klopp het licht ziet.

Poll: Als u Jürgen Klopp was, zou u dan Alderweireld halen?

TAGS  I  Tottenham  I  Liverpool  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024