'Thibaut Courtois dwarsboomt transfer Eden Hazard bij Real Madrid'

'Thibaut Courtois dwarsboomt transfer Eden Hazard bij Real Madrid'
Zaterdag 30 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Het blijft gonzen van de geruchten over een transfer tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain. De speler over wie het gaat is Kylian Mbappé, maar nu worden ook Courtois en Hazard erbij betrokken.

Mbappé gaat volgend seizoen het laatste jaar van zijn contract in bij Paris Saint-Germain en lijkt niet van plan het te verlengen. Als de Fransen hem dus nog ten gelde willen maken, dan moeten ze hem komende zomer verkopen. Maar omdat PSG naar verluidt mikt op 150 à 160 miljoen euro zal Real Madrid spelers als pasmunt moeten gebruiken. 

Eerder was er al sprake van een ruil met Eden Hazard en enkele miljoenen erbovenop, maar nu heeft de Franse club volgens Spaanse bronnen een ander plan, waardoor de transfer van de Rode Duivel in het water zou vallen. Met name de overgang van een ándere Rode Duivel, die van Thibaut Courtois.

Courtois

Paris Saint-Germain wil onze nationale doelman graag overnemen en daar dan nog een transfersom bovenop vangen. Real Madrid zou niet meteen geneigd zijn om Courtois te laten gaan, maar sowieso zal het slechts één van beide Real-Belgen zijn die in de deal kan betrokken worden.

Poll: Wie neemt Paris Saint-Germain volgens u het best over van Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Paris Saint-Germain

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024