Het kan niet op: 'Club Brugge betaalt zich blauw aan Nabil Dirar'

Het kan niet op: 'Club Brugge betaalt zich blauw aan Nabil Dirar'
Zaterdag 30 januari 2021 - 21:30   I   door Redactie

De transfer van Nabil Dirar naar Club Brugge is nu ook officieel afgerond. De Marokkaanse Belg wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Fenerbahçe en dat mag blijkbaar wel wat kosten.

Het Nieuwsblad meent heel wat details te kennen over de transfer van Dirar: "Fenerbahçe zou ongeveer 700.000 euro krijgen van Club Brugge, dat hem zes maanden leent zonder aankoopoptie. In dat bedrag zijn alle kosten inbegrepen. Indien de samenwerking positief verloopt, kan er gesproken worden over een verlengd verblijf komende zomer."

Toch een opvallend hoog bedrag voor een uitleenbeurt tot juni, maar aan geld geen gebrek natuurlijk. Al zou een vervolg goedkoper zijn. "Met nog één contractjaar in Turkije en een marktwaarde van ongeveer 200.000 euro, moet Club Brugge bij een eventuele definitieve transfer geen al te grote financiële inspanningen leveren", vervolgt de krant.

Mata

"Club ziet een aantal voordelen bij de transfer: een extra Belg op het wedstrijdblad, tonnen ervaring en de veteraan kent het huis", besluit Het Nieuwsblad. Omdat Clinton Mata al even als rechtsachter speelt, moet de komst van Dirar de Angolees wat ademruimte geven in de razend drukke kalender van Club Brugge.

Het is wel zaak om Dirar zo snel mogelijk topfit te krijgen, want hij heeft al zes maanden niet meer gespeeld bij Fenerbahçe.

Poll: Is 700.000 euro te veel voor een huur tot het einde van het seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024