‘Ongelukkige Alderweireld beslist over onmiddellijke transfer naar Club Brugge’

‘Ongelukkige Alderweireld beslist over onmiddellijke transfer naar Club Brugge’
Zondag 31 januari 2021 - 11:30   I   door Redactie

Toby Alderweireld (31) heeft het moeilijk bij Tottenham Hotspur. Alderweireld komt al enkele weken niet meer aan spelen toe onder José Mourinho en dat zit de Rode Duivel hoog. Het is niet uitgesloten dat onze landgenoot andere oorden opzoekt.

Club Brugge en Antwerp dromen al een tijdje van de komst van Alderweireld, die al meermaals heeft aangegeven dat hij geen járen meer ver van huis wil en zal voetballen. Iets wat deuren opent voor ploegen als Club Brugge en Antwerp.

Stunt Club opnieuw?

Nu Alderweireld steeds verder wegkwijnt bij Tottenham, is het niet uitgesloten dat de verdediger eieren voor zijn geld kiest en vertrekt uit Londen. Bij Club Brugge begonnen ze al te dromen. Zouden ze na de straffe transfer van Simon Mignolet opnieuw kunnen stunten met de komst van een Rode Duivel?

Het antwoord op die vraag lijkt voorlopig 'neen' te zijn. Alderweireld zou het op zijn 31ste nog net iets te vroeg vinden om in de Jupiler Pro League aan de slag te gaan. Als de Rode Duivel nu vertrekt bij Tottenham, dan zou hij wellicht voor een club in een van de grote competities opteren. Zo werd Alderweireld al aan Liverpool gelinkt en geniet hij ook interesse van andere ploegen uit topcompetities.

Toekomstmuziek

Desalniettemin staat Alderweireld open om in de nabije toekomst over te stappen naar een Belgische of Nederlandse topclub. Club Brugge en Antwerp hoeven het dossier-Alderweireld dan ook nog niet verticaal te klasseren. Al liggen ook ploegen als Ajax en PSV op de loer.

Poll: Bij welke Belgische club zal Alderweireld volgens jou belanden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Tottenham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024