KV Kortrijk ontslaat Yves Vanderhaeghe en stelt meteen opvolger aan

KV Kortrijk ontslaat Yves Vanderhaeghe en stelt meteen opvolger aan
Zondag 31 januari 2021 - 17:26   I   door Redactie

KV Kortrijk heeft afscheid genomen van Yves Vanderhaeghe. De trainer vertrekt per direct in het Guldensporenstadion en wordt opgevolgd door Luka Elsner. Die zette zijn krabbel onder een overeenkomst van 3,5 seizoenen.

Het vertrek van Vanderhaeghe hing al even in de lucht. Onlangs lekte al uit dat KV Kortrijk volgend seizoen niet langer zou verder gaan met Vanderhaeghe. En toen raakte ook bekend dat Elsner in de zomer het roer zou overnemen.

Opgevallen in 1B

Doordat het nieuws onlangs al uitlekte én door de tegenvallende resultaten van KVK, lijkt alles in een stroomversnelling geraakt te zijn. Vanderhaeghe vertrekt nu al en Elsner neemt per direct over. De Sloveen maakte in het seizoen 2018-19 indruk als coach van Union, dat hij fraai voetbal liet brengen in 1B.

Elsner vertrok na één seizoen bij Union en was later nadrukkelijk in beeld bij Standard. Tot een overstap naar Luik kwam het echter niet. Na een mislukt avontuur bij het Franse Amiens krijgt Elsner met wat vertraging alsnog zijn kans in de Jupiler Pro League.

Poll: Begrijp jij deze beslissing van KV Kortrijk?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  KV Oostende  I  Union  I  Anderlecht

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024