Genk speelt Onuachu mogelijk kwijt aan déze Champions League-winnaar

Genk speelt Onuachu mogelijk kwijt aan déze Champions League-winnaar
Maandag 01 februari 2021 - 11:30   I   door Redactie

Het is de adem inhouden voor alle Belgische clubs op de laatste dag van de transfermarkt. Zeker voor KRC Genk, dat beseft dat er veel interesse is voor enkele sterkhouders.

Met name Paul Onuachu is door zowat heel Europa gegeerd. Maar hoe hoog ligt het plafond voor de topschutter? "Heel hoog. Net omwille van dat specifieke profiel van hem", vertelt sportief directeur Dimitri De Condé in Het Laatste Nieuws. "Onuachu zal overal scoren. Ook in de Premier League."

"Hij zal zelfs op de lijst staan bij topclubs, op voorwaarde dat die gericht zoeken naar zijn type spits om hun kern aan te vullen. Of bij een middenmoter, waar hij altijd in de basis zal staan", vervolgt De Condé. "In de Champions League speelde hij vorig jaar sterk tegen Liverpool, dat een fantastische defensie heeft. Dat was zijn referentiematch - zelfs Jürgen Klopp zei achteraf dat ze het moeilijk hadden met Paul."

Origi

Liverpool dus. Waarom ook niet? Natuurlijk niet als basisspeler, daar raakt bijna niemand voorbij Salah en co. Maar als Divock Origi Liverpool van nut kon zijn, dan is het zeker niet onrealistisch om te stellen dat ook Onuachu dat kan zijn. Afwachten wat de laatste dagen van de wintermercato of natuurlijk de komende zomertransferperiode brengen.

Poll: Zou Onuachu kunnen brengen wat Origi deed bij Liverpool?

TAGS  I  KRC Genk  I  Liverpool

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024