‘Antwerp wil Club Brugge aftroeven en uitpakken met Belgische stunttransfer’

‘Antwerp wil Club Brugge aftroeven en uitpakken met Belgische stunttransfer’
Maandag 01 februari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC hoopt nog een grote vis aan de haak te slaan op de allerlaatste dag van de transferperiode. ‘The Great Old’ mikt onder meer nog op de komst van een nieuwe flankaanvaller.

Edmilson Junior (26) blijft bovenaan op het verlanglijstje van eigenaar Paul Gheysens en sportief directeur Luciano D’Onofrio staan. De gewezen speler van Standard ligt echter nog steeds onder contract bij Al-Duhail en is niet goedkoop. Edmilson zou meer dan 10 miljoen euro moeten kosten, al kan hij misschien ook gehuurd worden met een (verplichte) aankoopoptie.

Alles op alles

Antwerp zou nog één keer alles op alles willen zetten in het dossier-Edmilson. Gheysens en D’Onofrio hopen dat ze Edmilson alsnog kunnen losweken bij Al-Duhail. Als Antwerp in zijn opzet slaagt, deelt het alleszins een ferme tik uit aan Club Brugge.

Club probeerde zowel vorige zomer als in januari van dit jaar om Edmilson naar Brugge te halen. Zonder succes. Hem nu naar Antwerp zien vertrekken, zou dan ook pijn doen bij Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert.

Poll: Denk jij dat Antwerp Edmilson gaat kunnen binnenhalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Al-Duhail  I  Standard  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024