Verrassing in de maak? 'Anderlecht dumpt Dimata en haalt Sakala als vervanger'

Verrassing in de maak? 'Anderlecht dumpt Dimata en haalt Sakala als vervanger'
Maandag 01 februari 2021 - 20:45   I   door Redactie

Landry Dimata laat Anderlecht achter zich. Dat betekent wel dat paars-wit nog alsnog kan mikken op een extra aanvaller. Een naam die valt is die van Fashion Sakala Junior.

Op dit moment bevindt Landry Dimata zich in Spanje waar hij met succes zijn medische testen aflegde bij Espanyol Barcelona. Anderlecht zal hem uitlenen tot het einde van het seizoen met een verplichte aankoopoptie. 

De ideale manier voor paars-wit om Dimata te dumpen. Bovendien zijn ze zo ook verzekerd van een (serieuze?) transfersom op het einde van het seizoen. Wat dan weer mogelijkheden biedt om een vervanger te halen. 

Antwerp

In de wandelgangen valt immers te horen dat Anderlecht alsnog Fashion Sakala wil weghalen bij KV Oostende. En die heeft daar naar verluidt wel oren naar. Het zou meteen ook verklaren waarom de spits een nakende overgang naar Antwerp afwees. Paars-wit zou Sakala kunnen huren mét aankoopoptie, waardoor het nu niet onmiddellijk geld op tafel moet leggen.

En op het einde van het seizoen zou het dan wel over voldoende centen beschikken om de Zambiaan definitief vast te leggen. KV Oostende staat alleszins open voor een transfer, want ze waren ook bereid om te onderhandelen met Antwerp. Logisch, omdat Sakala in juni einde contract is en een transfer de enige manier is om nog iets te vangen.

Poll: Zal Sakala bij Anderlecht beter uit de verf komen dan Dimata?

TAGS  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Espanyol Barcelona

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024