'Anderlecht maakt nu al werk van zomerse dubbelslag op transfermarkt'

'Anderlecht maakt nu al werk van zomerse dubbelslag op transfermarkt'
Dinsdag 02 februari 2021 - 20:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht liet op de allerlaatste dag van de transferperiode nog drie spelers vertrekken. Landry Dimata, Zakaria Bakkali en Michel Vlap zochten allen andere oorden op. Op inkomend vlak viel er niets meer te noteren. Al zijn Peter Verbeke en co achter de schermen wel al bezig met de volgende mercato.

Voorbereiding is alles en dat beseft Verbeke als geen ander. Door het gelimiteerde transferbudget van RSCA moet de sportief directeur uiterst creatief zijn als het aankomt op inkomende transfers. Tijdens deze transferperiode opteerde Anderlecht bijvoorbeeld voor enkele huurspelers.

Enkele van die huurspelers hebben al flink wat indruk gemaakt in het shirt van Anderlecht. Denk maar aan Lukas Nmecha en Matt Miazga. Als het van RSCA afhangt, spelen die twee ook volgend seizoen in het Lotto Park.

De Brusselaars gaan in de komende weken onderzoeken of ze Nmecha en Miazga langer aan zich kunnen binden. Anderlecht droomt ervan om hen te kopen, maar dat wordt - zeker in het geval van Nmecha - moeilijk. Een nieuwe uitleenbeurt is zeer zeker een optie. 

Poll: Wie van hen moet Anderlecht zéker houden volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Chelsea

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024