Club Brugge houdt hart vast: Mogelijk geen Europese match in Kiev

Club Brugge houdt hart vast: Mogelijk geen Europese match in Kiev
Woensdag 03 februari 2021 - 19:30   I   door Redactie

Over twee weken starten zowel de Champions League als de Europa League weer op. Ook Club Brugge moet dan in principe opnieuw in actie komen: in de Europa League tegen Dinamo Kiev. Of toch niet?

Normaal op het programma: Dinamo Kiev-Club Brugge (18 februari) en Club Brugge-Dinamo Kiev (25 februari). In theorie althans. Want na de grote impact op de nationale competities dreigt corona nu ook de Europese competities in de war te sturen. Door reisbeperkingen staan immers vraagtekens achter wedstrijden in de Champions League en de Europa League.

Zo is het door de restricties van de Duitse overheid hoogst onzeker waar Red Bull Leipzig-Liverpool zal doorgaan en kunnen de heen- en terugwedstrijd mogelijk omgewisseld worden. Benfica-Arsenal wordt sowieso al op neutraal terrein gespeeld, net als wellicht ook de terugmatch.

Reisverbod

Maar ook Club Brugge en andere ploegen houden de adem in. Afhankelijk van reisverboden zou het kunnen dat blauw-zwart niet naar Kiev kan afreizen. Ook hier is het afwachten of de matchen mogelijk omgewisseld dan wel op neutraal terrein worden afgewerkt.

Poll: Wat zou het grootste voordeel zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev  I  Red Bull Leipzig  I  Liverpool  I  Benfica  I  Arsenal

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023