'Coucke in alle staten, RSCA-aandeelhouder op weg naar directe concurrent'

'Coucke in alle staten, RSCA-aandeelhouder op weg naar directe concurrent'
Vrijdag 05 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Net op een moment dat de Anderlecht-aandeelhouders naar elkaar aan het toegroeien zijn, wordt er opnieuw een bom onder de onderhandelingen gelegd. Johan Beerlandt van bouwbedrijf Besix zou op weg zijn naar… Sporting Charleroi.

Beerlandt bezit vijf procenten van de aandelen bij Anderlecht en is één van de mannen die zich niet kan vinden in het beleid van eigenaar Marc Coucke. Zo stapte Beerland zelfs al uit de Raad van Bestuur. Nu lijkt de bouwheer volledig te verdwijnen bij RSCA.

Nieuw stadion

Volgens Het Nieuwsblad zou Beerlandt nu op weg zijn naar Charleroi. De Zebra’s benaderden Beerlandt met de vraag om tegen 2024 een nagelnieuw stadion neer te poten voor de club. Daarnaast kreeg Beerlandt ook de vraag om Anderlecht te verlaten en mee te investeren in Charleroi.

Het heeft er alle schijn van dat Beerlandt straks zal vertrekken bij Anderlecht en zal overstappen naar een directe concurrent. Een vertrek naar Charleroi, zou een klap in het gezicht van Marc Coucke zijn. Hij droomt eveneens van een nieuw stadion, maar het is nu de vraag of hij daarvoor nog zal kunnen/willen aankloppen bij Beerlandt.

Poll: Is dit nakende vertrek volgens jou de fout van Marc Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024