'Daarom werd Tahith Chong niet opgenomen in EL-selectie Club Brugge'

'Daarom werd Tahith Chong niet opgenomen in EL-selectie Club Brugge'
Vrijdag 05 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Opvallend nieuws bij Club Brugge. Nieuwkomer Tahith Chong, tegen Olsa Brakel meteen goed voor een doelpunt en een assist, werd door coach Philippe Clement niet opgenomen in de selectie voor de Europa League.

Kiezen is verliezen en dat geldt in dit geval ook voor Clement. Het Nieuwsblad weet dat Clement moest kiezen tussen Chong en Nabil Dirar en hij uiteindelijk voor die laatste opteerde. Over Bas Dost en Stefano Denswil bestond geen twijfel. Naast hun naam zette de Club-coach al erg snel een vinkje.

"Voor de keuze van coach Philippe Clement is zeker iets te zeggen", schrijft Het Nieuwsblad. "Goaltjesdief Dost is een evidentie en ook Denswil is gezien het vertrek van Deli een logische keuze."

Moeilijke keuze

"Kiezen tussen Dirar en Chong, beiden gehuurd, was moeilijker. Dat de keuze uiteindelijk op de 34-jarige veteraan viel, heeft alles te maken met Clinton Mata. Voor hem is er op de jonge Van der Brempt na geen ander alternatief", verduidelijkt de krant. Chong zal zich dus moeten bewijzen in de Jupiler Pro League.

Poll: Had Clement Dirar uit zijn selectie moeten laten ten koste van Chong?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024