Onthullingen bewijzen hoe Mourinho Alderweireld en co. aanpakt: "Verbijsterend"

Onthullingen bewijzen hoe Mourinho Alderweireld en co. aanpakt:
Zaterdag 06 februari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Van fiere leider naar nummer negen op de sukkel. Het verval van Tottenham in een paar maanden tijd is enorm. Net als de status van trainer José Mourinho. En daar zijn een aantal verklaringen voor.

Sporza ging op zoek en kwam onder meer uit bij de relatie van José Mourinho met zijn spelers, waarvan de meesten beweren dat de Portugees te hard is. "Mourinho mag dan wel zeggen dat er nog veel samenhorigheid is in de ploeg, ik merk daar weinig of niks van", aldus journalist Geert Heremans.

"Er was een rel met Aurier tegen Liverpool omdat hij met de grond werd gelijk gemaakt, Dele Alli heeft al meermaals het verwijt gekregen een luierik te zijn. En de manier waarop Mourinho omgaat met iemand als Gareth Bale is verbijsterend", onthult Heremans. Ook Toby Alderweireld die nu eens in en dan weer uit de basis staat, heeft het zwaar onder Mourinho.

Weggehoond

"Tegen Chelsea (0-1-verlies) brengt Mourinho bij een achterstand Lamela en Moura in en laat hij zijn derde wisselmogelijkheid onbenut. Dat is eigenlijk zeggen: 'Gareth Bale, in jou geloof ik niet om het tij te doen keren.' Hopelijk is hij hem niet voor altijd kwijt. Los van het gebrek aan creativiteit is er ook weinig of geen grinta, geen spelintensiteit te bespeuren en nog weinig geloof in eigen kunnen."

"Ik vraag me af hoe een vol stadion zou reageren op deze gang van zaken en op dit lamentabele spel", besluit Heremans. "Ik denk dat Mourinho op dat vlak van geluk mag spreken dat er geen fans in het stadion zitten, want anders zou hij weggehoond worden, vrees ik."

Poll: Zal Mourinho nog dit seizoen ontslagen worden bij Tottenham?

TAGS  I  Tottenham  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024