'Losada wil per direct publiekslieveling Anderlecht naar Amerika halen'

'Losada wil per direct publiekslieveling Anderlecht naar Amerika halen'
Zaterdag 06 februari 2021 - 18:45   I   door Redactie

Hernan Losada is nog maar net aangesteld als trainer van DC United of hij wil al een tweede oude bekende naar zijn Amerikaanse club halen. Eerder kaapte hij al Nicolas Frutos weg bij Anderlecht.

Volgens The Washington Post, dat eerder al het nieuws uitbracht dat Losada op weg was van Beerschot naar DC United, heeft de Argentijn nu zijn oog laten vallen op Andy Najar. De gewezen publiekslieveling van Anderlecht speelde nog onder de kersverse T2 Nicolas Frutos, toen die een eerste keer assistent was bij paars-wit.

De Hondurese rechtsachter is momenteel een vrije speler, nadat hij bij Los Angeles FC geen nieuw contract kreeg. De voorbije maand leek Najar op weg naar België, waar zowel Standard, Zulte Waregem als... Anderlecht interesse toonden. Maar tot een transfer kwam het niet.

Jeugd

Los van het feit dat een betrouwbare krant als The Washington Post het nieuws uitbrengt, is er ook het gegeven Najar eerder al speelde bij DC United. Hij genoot er zijn jeugdopleiding en kwam daarna drie jaar uit voor het eerste elftal. Een hereniging zit er dus aan te komen.

Poll: Had een Belgische club Najar moeten binnenhalen?

TAGS  I  Anderlecht  I  DC United  I  Beerschot  I  Zulte Waregem  I  Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024